2024.06.06.

A legjobb szerelők Budapesten és környékén

Néhány hete egy fenomenális sörkóstolón jártunk a barátaimmal. Már el is felejtettem, milyen jó tud lenni egy ilyen görbe este – azért az esemény meghirdetésekor majdnem dobtam egy hátast, ugyanis a kóstoló 10 különböző sört hirdetett meg, és noha csak 1-1 dl-ről van ilyenkor szó, de azért nem mindegy, hogy 5 vagy 10 % feletti sört töltenek ki épp neked… Szóval a végére azért kellemesen kóvályogtam, de abszolút magamnál voltam, a sörök pedig egytől egyig isteniek voltak, teljesen le voltam nyűgözve. És megmondom őszintén, tényleg hiányzott is már egy ilyen este, amikor ki tudjuk engedni a fáradt gőzt, és régi kedves hobbinknak, a kézműves sörözésnek szenteljük azt a néhány órát. Nos, igen, ez volt a másik: viszonylag feszes tempóban következtek egymás után a sörök, bár kaptunk némi rágcsálnivalót, és szépen, szakértő módon fel is volt építve a kóstolósor a könnyedebb nedűktől a töményebbekig, de azért intenzív váltások voltak.

Számomra valahogy a sör mindig jobban csúszott, mint a bor, vagy az is lehet, hogy csak annyi van, hogy még nem “értem meg” az utóbbira. Bármi lehetséges, szimplán az is lehet, hogy egyszerűen inkább sörös vagyok. Valahogy nagyobb változatosságot mutatnak a sörök, mint a borok, de lehet, ez is azért van, mert utóbbihoz tényleg egyáltalán nem értek. Mindenesetre a kóstoló szuperül sikerült, mindannyian nagyon jól éreztük magunkat – alig várjuk a következőt!

 

De nem lehet mindig csak a szórakozásra gondolni, ott vannak a kötelességek is. A felnőtt léttel jár, hogy próbálunk jó szakembereket találni annak érdekében, hogy a lakásunk mindig rendben legyen a számunkra nem látható helyeken is. Így az olcsó vízszerelő Budapest környékén számomra nem jelenthette azt, hogy silány munkát végez alacsony áron, hanem próbáltam a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást felkutatni. Szerencsére a modern kor mindenese, a netes kereső most is a rendelkezésemre állt, hogy utánajárjak, egyáltalán nagyságrendileg mit jelenthet az olcsó vízszerelő Budapesten, és milyen egyéb szempontok vannak, amikre érdemes lehet figyelni. Már a kutakodásom elején a látóterembe került a vizgazfutesszerelo24.hu oldala, a csapat pedig nagyon szimpatikus lett a bemutatkozás alapján. Mint kiderült, létezik egy úgynevezett ügyeleti működésük, azaz a nap 24 órájában tudják fogadni a megkereséseket, és kapacitástól függően igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy a sürgős esetekhez akár már egy órán belül megérkezzen a segítség. Így annál, hogy mit jelent az olcsó vízszerelő Budapest környékén, sokkal fontosabbá vált, hogy milyen plusz szolgáltatások érhetők el, és hát a vizgazfutesszerelo24.hu nagyon szimpatikus lett ezáltal.

 

A több évtizedes szakértelem, a számlák pontos és precíz kiállítása (ami sok szempontból lényeges, többek között a biztosítás intézésekor, kár esetén) és az ügyfélközpontú hozzáállás igen meggyőzőnek tűntek számomra. Nem mondom, hogy alig vártam, hogy kipróbáljam a szolgáltatásaikat, mert nem vágytam arra, hogy valami probléma üsse fel a fejét, inkább valamilyen beüzemelési munkálattal remélem, hogy hamarosan meg tudom bízni őket, és így is lett. Bármilyen víz-, gáz- vagy fűtésszereléssel kapcsolatos feladattal fordulhatunk a csapathoz egyébként. Nos, a fürdőm rövid időn belül teljesen megújult és használatkésszé vált, hála a profi csapatnak – biztos vagyok benne, hogy S. O. S. szitukban is hasonlóan alapos munkát végeznek!

 

Szeretem a tapasztalataimat megosztani online, mert az a hozzáállásom, hogy az én élményem más számára is hasznos lehet, pláne ha tényleg elsőkézből olvashatja. A megfelelő szakemberek megtalálása pedig nem csak Pest megyében jelent sokszor komoly kihívást – összességében nehéz olyan szerelőket találni, akiknek van is szabad kapacitása, és kellően precízen és tisztességesen dolgoznak. A vizgazfutesszerelo24.hu-nál mindig jöttek, amikor megígérték, és nem tudtam olyan kérdést feltenni nekik, amit ne válaszoltak volna meg a kellő részletességgel. Mire elkészültek mindennel, úgy éreztem, hogy ha csak kicsit is, de valamivel okosabb lettem, meg persze a weboldalon is szívesen olvasgattam és tájékozódtam – azért ez is sokat segített.

 

Így ha bármelyikőtöknek jól jönne, ha bármikor előhúzhatná a tarsolyából a vizgazfutesszerelo24.hu elérhetőségeit, akkor csak javasolni tudom, hogy jegyezze azokat föl mihamarabb! Ha valamiben biztos vagyok, az az, hogy én már nem is fogok megbízni mást, mert nekem már bizonyítottak – csak pozitív tapasztalatokról tudok beszámolni a céggel kapcsolatban. A profi szolgáltatás ráadásul remek ár-érték aránnyal párosult, így azt érzem, hogy minden kiadott forint maximálisan megérte. Csak biztatni tudok mindenkit, hogy ha Budapesten vagy Pest megyében keres szerelőt, akkor érdemes tenni egy próbát a vizgazfutesszerelo24.hu szakijaival. A 0-24 órás elérhetőség pedig egy nem mindennapi extra a részükről, amivel azért persze remélem, hogy nem kell sokatoknak élnie majd…