2024.06.09.

Miért kockáztatna, hogy elveszik a jogsiját? Béreljen inkább sofőrt!

Bizonyára mindnyájunknak ismerős helyzet, hogy szórakozni készülünk, esetleg esküvőre, vagy csak egy könnyed romantikus estét szeretnénk eltölteni párunkkal, és akkor jön az est  legsarkalatosabb kérdése: oké, de ki fog vezetni? Ugye milyen ismerős?

Általában valaki áldozatot hoz a program érdekében, de van egy jó hírünk, a sofőrszolgálat azonnali  kényelmes megoldást kínál, így mindenki önfeledten szórakozhat.

Sokan nem tudják, hogy napjainkban a tömegközlekedési eszközökön, és taxikon kívül sofőrszolgálatok is a rendelkezésünkre állnak. Annyi különbséggel, hogy míg a taxinál a kiszállási idő 10 perc, egy sofőrszolgálatnál ez az idő hosszabb is lehet, így ezzel mindenképpen érdemes számolnunk.

Mi is az a sofőrszolgálat:

Ez egy szolgáltatás hasonlóan a taxihoz, annyi különbséggel, hogy itt a saját autódban vagy utas, csak éppen nem Te vezetsz, hanem jól képzett, rutinos sofőrök, akiket a kiválasztott cég biztosít számodra. Vagy természetesen vannak nagyobb cégek akik saját gépjárműparkkal rendelkeznek, és azzal szállítják utasaikat.

A cikket olvasva már itt sokakban megfogalmazódik a kérdés, vajon mennyibe kerül ez, megengedhetem -e magamnak?

Milyen költsége van a sofőrszolgálat igénybevételének?

sofőrszolgálatok Budapesten nagyjából azonos díjszabással működnek. Természetesen a díj, függ a távolságtól is, de átlagban 3500 Ft körüli az induló ár, ez rövidebb például adott kerületen belüli közlekedést jelent. De több cég alkalmaz fix tarifát, ez nagyjából 5.000 Ft körül mozog Budapesten.

Mi alapján válasszak?

Mivel az igények növekedésével a sofőrszolgálatok között egyre nagyobb a verseny mindenképpen érdemes tájékozódni az interneten, milyen az adott cég weboldala, milyen értékeléseket kapott, korábbi utasok milyen tapasztalatokat szereztek mikor igénybe vették az adott sofőrszolgálatot.

Külön érdemes kiemelni, hogy elég sok cég az mondja az ügyfeleknek, hogy hamarosan megérkeznek, de közben pontosan tudják, hogy akár 1 óra is lehet a várakozás. Ezt azért teszik, mert mindenképpen meg akarják tartani őket. Erre érdemes nagy hangsúlyt fektetni, mikor az értékeléseket böngészzük.

Ha mindenképpen profi és megbízható csapatra szeretné bízni magát, keresse fel a soforszolgalatazonnal.hu oldalt.  Szakképzett sofőreink készséggel állnak rendelkezésére.

Széles körű szolgáltatási palettával állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Keressen minket bizalommal, és utazzon biztonságban!